• Top Stories

    Μ. Λοΐζου: Υποψήφια ευρωβουλευτής, αλλά για 5,5 χρόνια έπαιρνε την σύνταξη της νεκρής μάνας της

    • NewsRoom

    Μυρσίνη Λοΐζου


    Σε ατελείωτα προβλήματα σκοντάφτει η υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου με τον ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η κ. Λοΐζου φέρεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη.

    Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, η κ. Λοΐζου «επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της, Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

    Επίσης, όπως αναφέρεται σε αυριανό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών από τις 28 Φεβρουαρίου του 2017, η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα 52.000 ευρώ για 69 μήνες. Συγκεκριμένα, η κ. Λοΐζου μετά τον θάνατο της μητέρας της εξακολουθούσε να εισπράττει από το Δημόσιο τη σύνταξη των 700 ευρώ για περισσότερο από 5,5 χρόνια.

    Από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο

    Μέχρι σήμερα η Μ. Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ. Μάλιστα τον Μάιο, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές δηλαδή, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα.

    Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Λοΐζου, ξέσπασε σάλος εξαιτίας αναρτήσεων της υπέρ της τρομοκρατίας.

    Η ίδια είχε αντιδράσει χαρακτηρίζοντας την παλαιότερη ανάρτησή της ως γλωσσικό ατόπημα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μυρσίνη Λοΐζου: Τσιμπήσαμε στο Μαξίμου, μετά έφαγα σπίτι μου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυρσίνη Λοΐζου: Γλωσσικό ατόπημα το tweet για την τρομοκρατία



    ΣΧΟΛΙΑ