• Πολιτική

    The Wise Man: Τι συμβαίνει στην Intracom; Ποιος διαρρέει απόρρητες πληροφορίες;

    • Contributor
    the wise man

    the wise man


    illustrate the wise manΟ Τσακαλώτος ξεκίνησε τα σούρτα φέρτα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε μία προσπάθεια οι φίλοι Γάλλοι Σαπέν και Μοσχοβισί (υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας και  ευρωπαίος επίτροπος αντίστοιχα), να ασκήσουν επιρροή ώστε η δεύτερη αξιολόγηση να προχωρήσει. Η ελληνική πλευρά έχει δίκιο στο ότι οι Γερμανοί ζητούν από τώρα συμφωνία για υψηλά πλεονάσματα και μετά το 2018 όταν τελειώνει το πρόγραμμα ενώ οι ίδιοι δεν έχουν δώσει αυτά που υποσχέθηκαν, δηλαδή το σύνολο των μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους. Οπότε, το αίτημα της ελληνικής πλευράς είναι αυτή τη φορά δίκαιο.

    Τα ταξίδια αυτά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει, αλλά η ελπίδα πεθαίνει (και αυτή τη φορά) τελευταία, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, θέλει και το σκύλο χορτάτο (ΔΝΤ) και την πίτα ολόκληρη…

    ΔΟΛ

    Δεν φαίνεται να είναι καλα τα μαντάτα για τον ΔΟΛ αφού το ενδεχόμενο «λευκού ιππότη» καθημερινά απομακρύνεται και περισσότερο. Έτσι οι τράπεζες αναμένουν πότε θα αποχωρήσει από την θέση του ο πρόεδρος της εταιρίας Σταύρος Ψυχάρης.

    Το κτίριο του Παππά  

    Ποιό υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Νίκο Παππά και υποδέχεται τα αιτήματα του υπουργού. Σε μία περίπτωση για ένα ακίνητο που ο Παππάς ζήτησε για χρήση δίπλα στο υπουργείο του, οι υπηρεσίες της τράπεζας έβαλαν φρένο, απορρίπτοντας το αίτημα του υψηλόβαθμου στελέχους.

    To πικραμένο στέλεχος της Intracom και τα email με τις καταγγελίες 

    illustrate illustrate the wise manΗ αλήθεια είναι ότι στο χώρο των επιχειρήσεων συχνά πυκνά οι έριδες και οι αντιπαλότητες στελεχών δημιουργούν πικρίες. Κάποιοι βγαίνουν κερδισμένοι στο παιχνίδι της ανέλιξης και κάποιοι άλλοι όχι, με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να δημιουργούνται δυσάρεστες καταστάσεις. Τις τελευταίες εβδομάδες κάτι τέτοιο συμβαίνει στο εσωτερικό της Intracom.

    Εργαζόμενος που προφανώς αισθάνεται πικραμένος για τους δικούς του λόγους διαρρέει διάφορα που έχουν να κάνουν με την εταιρεία.  Όπως πληροφορείται η στήλη τα όσα αναφέρονται στα επίμαχα email έχουν να κάνουν με την κρυπτοκάλυψη των επικοινωνιών και το απόρρητο αυτών.

    Φαίνεται μάλιστα πως το εν λόγω πρόσωπο γνωρίζει αρκετά καλά πρόσωπα και πράγματα διότι, όπως πληροφορούμαστε παραθέτει αναλυτικά στοιχεία που μόνο κάποιος εκ των έσω θα μπορούσε να γνωρίζει με τόση ακρίβεια.

    Προς το παρόν επιφυλασσόμαστε για όσα αναφέρει, αλλά φαίνεται ότι τα όσα συμβαίνουν έχουν αρκετό ενδιαφέρον και ίσως υπάρξουν και νέες διαρροές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The Wise Man: Τα μυστικά της Παπαστράτος και της συμφωνίας του Σ. Θεοδωρόπουλου (ΝΙΚΑΣ με Chipita)



    ΣΧΟΛΙΑ