• Πολιτική

    Βρούτσης για ΟΑΚΑ: Πρώτιστο μέλημά μας η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων

    • NewsRoom
    O υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης

    O υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης


    «Πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων» αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης για το λουκέτο σε ΟΑΚΑ και ποδηλατοδρόμιο λόγω των προβλημάτων στατικότητας στα στέγαστρα.

    Παράλληλα αναφέρει ότι βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν από αυτή την αναγκαία απόφαση.

    Η ανακοίνωση του Γιάννη Βρούτση

    «Κατόπιν της απόφασης του ΟΑΚΑ, που σε συνεννόηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ανέστειλε τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο, ο Υπουργός ήδη συνεργάζεται στενά με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν από αυτή την αναγκαία απόφαση.

    Πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων.

    Ο κ. Βρούτσης, την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις περαιτέρω ενέργειες αντιμετώπισης των ζητημάτων που προκύπτουν στη λειτουργία της αθλητικής κοινότητας».

    Διαβάστε επίσης

    Παναθηναϊκός: Μένει… άστεγος στην Ευρώπη μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

    Στέγαστρο Καλατράβα: Κόστισε 130 εκατ. ευρώ αλλά δεν συντηρήθηκε σχεδόν ποτέ

    Νίκος Χαρδαλιάς: «Θέλουμε μια Περιφέρεια που θα δημιουργεί νέες, καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της»



    ΣΧΟΛΙΑ