ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρση βουλευτικής ασυλίας για τον Παύλο Πολάκη – Άδωνις Γεωργιάδης: Αν ζητήσει συγγνώμη θα αποσύρω τη μήνυση
Την άρση της ασυλίας της Έλενας Ακρίτα εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας, μετά από μήνυση του Γιώργου Γεραπετρίτη, με φόντο την κοινοποίηση ανάρτησης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ που άφηνε αιχμές για εμπλοκή του στην υπόθεση Μίχου.
Τον Παύλο Πολάκη έχει μηνύσει η ανεξάρτητη βουλευτής Αθηνά Λινού για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση για τα όσα είχε καταγγείλει για τη δραστηριότητά της στο Ινστιτούτο «Prolepsis»
Ο ίδιος έγραψε χθες στο προσφιλές του facebook, πως «η δική μου μηνυτήρια αναφορά είναι σε κάποιο συρτάρι την Οικονομικής Εισαγγελίας μέχρι σήμερα!!! Η μήνυση της Λινού έφτασε στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία μου!! Η μήνυση που κατατέθηκε ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! ΣΑΠΙΛΑ; ΝΑΙ ! Έντιμη Ελλάδα η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!! Στα χέρια του λαού στις επόμενες εκλογές το κλειδί!!».
Σημειωτέον, πως ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση δήλωσαν «παρών», ενώ τα υπόλοιπα κόμματα υπερψήφισαν την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Δεν υπάρχει απειλή για τον πληθυσμό από τις κατεστραμμένες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, σύμφωνα με πυρηνικό επιστήμονα (dpa)
- Στη Χάγη ο Μητσοτάκης για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ -Συζήτηση για τις αμυντικές δαπάνες
- Γεραπετρίτης: Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- Ζαν-Νοέλ Μπαρό: Ο ΥΠΕΞ της Γαλλίας εκφράζει την έντονη ανησυχία μετά την επίθεση της Αμερικής στο Ιράν
