Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Βορίδης σε Βούστη: «Θέτετε ζήτημα εκλογικής διαδικασίας, είστε αλά Τραμπ»; – «Το έχουμε θέσει», απάντησε ο Ραγκούσης

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης μιλά από το βήμα της Βουλής

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Μάκης Βορίδης, με αφορμή την τοποθέτηση του Νίκου Βούτση πως η κυβέρνηση επιχειρεί «με εταιρείες και μεθόδους Τραμπ και Μπάνον για να υπάρξει επιρροή εξωθεσμική και μεταδημοκρατική», στις εκλογές.

«Θέτετε ζήτημα εκλογικής διαδικασίας; Καθαρές κουβέντες τώρα. Είστε αλά Τραμπ; Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς ποτέ να έχει αμφισβητηθεί στην μεταπολιτευτική ιστορία. Θέτετε ζήτημα της ακεραιότητας της εκλογικής διαδικασίας;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, από τα βουλευτικά έδρανα,  ο έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, έσπευσε να απαντήσει στον κ. Βορίδη, λέγοντας «το έχουμε θέσει».

Επανερχόμενος ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να στήσει αφήγημα εκλογικής ήττας υπονομεύοντας ωστόσο την εκλογική διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

Κατρίνης: «Ξεκάθαρη και απόλυτα θεσμική η θέση του ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο των υποκλοπών»

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον νέο επικεφαλής του ESM Πιέρ Γκραμένια