ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολάκης κατά Τσίπρα και στρατηγικής συνεργασιών: «Ιστορικό λάθος η επιμονή για σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ»
Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την προγραμματισμένη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.
«Αν ήταν, όπως είπε ο κυβερνητικός διπρόσωπος, “ακατανόητη και επιζήμια” η παρουσία της κ. Ντόρας Μπακογιάννη στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου, πώς χαρακτηρίζει άραγε τη συνάντηση που θα έχουν τελικά την Πέμπτη οι κ. Τσίπρας και Ερντογάν;» διερωτάται σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο την Πέμπτη στις 14:30 στις Βρυξέλλες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Την Πέμπτη η συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν στις Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακογιάννη: Να απελευθερώσουμε τους δύο στρατιωτικούς τώρα και όχι όταν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Όσο πιο γρήγορα προκηρυχθούν εκλογές τόσο το καλύτερο για τη χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνοδος Κορυφής: Προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για την ενέργεια ζητούν από τη Κομισιόν οι ηγέτες της ΕΕ
- Σε τεντωμένο σχοινί ο ΠΙΣ: Η κόντρα με τον Ά. Γεωργιάδη και ο γρίφος των εκλογών
- Παρί Σεν Ζερμέν: Η συμφωνία του 1 δισ. ευρώ με τη Nike που αλλάζει το παιχνίδι έως το 2039
- Πετρέλαιο: Γιατί όλοι φοβούνται ενεργειακό σοκ – Το δυσμενές σενάριο που θα φέρει οικονομικό «Αρμαγεδδώνα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.