• Πολιτική

    Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τα 13 παιδιά στην Καλιφόρνια: Έκαναν μπάνιο 1 φορά το χρόνο και λιμοκτονούσαν

    • NewsRoom


    Φρικιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους γονείς – τέρατα που βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους στην Καλιφόρνια.

    Ο δημόσιος κατήγορος, που έχει αναλάβει την υπόθεση, περιέγραψε τα αρρωστημένα βασανιστήρια, που περνούσαν τα παιδιά. Ο Ντέιβιντ και η Λουίζ Τέρπιν έβαζαν μπροστά στα πεινασμένα παιδιά τους φαγητό και δεν τα άφηναν να το αγγίζουν. Τους επέτρεπαν να κάνουν ντους μια φορά το χρόνο. Τα κρατούσαν ξύπνια όλη νύχτα, κάποιες φορές βάζοντάς τα να «κάνουν παρέλαση» μέσα στο σπίτι.

    Σε καθημερινή βάση, τα χτύπαγαν ανελέητα και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τα 13 αδέλφια πολλές φορές υπέστησαν στραγγαλισμούς στα όρια του θανάτου. Οι γονείς αλυσόδεναν τα παιδιά τους τιμωρώντας τα για ό,τι μπορεί να έκριναν πως ήταν «αταξία», όπως για παράδειγμα αν τολμούσαν να πλύνουν τα χέρια τους πάνω από τον καρπό, τα κρατούσαν δεμένα επί εβδομάδες ή και μήνες. Κανένα από τα παιδιά δεν είχε επισκεφθεί ποτέ οδοντίατρο, ενώ ζούσαν σε ένα σκοτεινό και βρωμερό περιβάλλον.

    https://youtu.be/fhPJVMbbVWM

    Ειδικοί που εξέτασαν τα παιδιά διαπίστωσαν πως είχαν τρομακτικές ελλείψεις σε βασικές κοινωνικές γνώσεις, καθώς δεν γνώριζαν τι είναι ένας αστυνομικός, τι είναι τα χάπια και τα φάρμακα, ενώ όσο ήταν δεμένα, τους επιτρεπόταν μόνο να γράφουν ημερολόγια. Εκατοντάδες ημερολόγια κατασχέθηκαν από τις αρχές στο σπίτι όπου κρατούνταν τα παιδιά και είναι πλέον αντικείμενο της αστυνομικής έρευνας.

    Η 17χρονη κοπέλα που κατόρθωσε να αποδράσει από το σπίτι-φυλακή και να ειδοποιήσει τις αρχές έμοιαζε με παιδί δέκα ετών λόγω της ανάπτυξής της που έχει επηρεαστεί από την ασιτία και τις κακουχίες. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι, τρία από τα παιδιά ήταν αλυσοδεμένα, ενώ οι γονείς πρόλαβαν να λύσουν ακόμα δύο αδέρφια όταν είδαν την αστυνομία.

    Μόνο το τελευταίο παιδί της οικογένειας, ηλικίας δύο ετών, δεν φέρει άσχημα σημάδια ασιτίας, σύμφωνα με τις αρχές. Το μεγαλύτερο, μια κοπέλα ηλικίας 29 ετών, ζυγίζει 41 κιλά, ενώ ένα άλλο παιδί, ηλικίας 12 ετών έχει το μέσο βάρος ενός επτάχρονου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ασύλληπτο! Γονείς κρατούσαν αλυσοδεμένα και βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους στην Καλιφόρνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο βίντεο: Οι δυνατοί άνεμοι ξήλωσαν στέγη νηπιαγωγείου στη Θεσσαλονίκη



    ΣΧΟΛΙΑ