• Top Stories

    Αγριεύουν οι διαδηλώσεις κατά του Trump-Πυροβολισμοί και δακρυγόνα σε ομιλία του (Video)

    • NewsRoom


    Aκτιβιστές φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των μεταναστών διέκοψαν, τρία λεπτά μετά την έναρξή της, την ομιλία του Donald Trump, στο Νέο Μεξικό. Την ίδια ώρα συγκρούσεις και σοβαρά επεισόδια εξελίσσονταν στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου με τους οπαδούς του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου να προσπαθούν να σταματήσουν όσους διέκοπταν την ομιλία του, ενώ η αστυνομία κάνοντας χρήση καπνογόνων και σπρέι προσπαθούσε να σπάσει τον κλοιό των διαδηλωτών.

    Oι φήμες για πυροβολισμούς, έξω από το Albuquerque Convention Center, που προκάλεσαν πανικό στο πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την ομιλία του διαψεύτηκαν από την αστυνομία.

    Όπως αναφέρει η Daily Mail περίπου 100 ακτιβιστές έσπασαν τζάμια, πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς και άναψαν φωτιές έξω από το κτήριο της ομιλίας του Τραμπ. Ένας διαδηλωτής συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ αρκετοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

    Το επιτελείο του Τrump έκανε λόγο για «αλήτες ταραξίες». Ο Τραμπ αποδοκιμάστηκε μεταξύ άλλων για τη φράση του «ουρλιάζει και τρελαίνει με τη φωνή της», την οποία χρησιμοποίησε για να περιγράψει τη Χίλαρι Κλίντον, μια φράση που θεωρήθηκε σεξιστική.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/o-karanikas-protini-indiki-kannavi-anti-gia-chimiotherapies-stous-karkinopathis/48054

    Διαβάστε επίσης:

    http://www.mononews.gr/ta-7-simantikotera-pragmata-pou-prepi-na-xerete-simera-23/48063



    ΣΧΟΛΙΑ