• Πολιτική

    Βασίλης Κικίλιας: Για πρώτη φορά η ψήφος των Ελλήνων πολιτών είχε θετικό πρόσημο

    • NewsRoom
    ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας

    ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας


    «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία πήραν στήριξη και ψήφους από παντού. Το ζητάει πλέον ο ελληνικός λαός να διεκδικήσουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση», ανέφερε ο απερχόμενος υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open.

    Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε λόγο για μια μεγάλη πολιτική και κοινωνική αλλαγή, με τους Έλληνες πολίτες να αντιλαμβάνονται ότι τις λύσεις σε σημαντικά θέματα που ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες τη χώρα, τις βρήκαν στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αντιμετώπισε μια σειρά κρίσεων, προχώρησε σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις, ενώ ταυτόχρονα μείωσε φόρους και εισφορές.

    Για τις δεύτερες εκλογές τόνισε ότι απαιτείται όλες οι πολιτικές δυνάμεις να δείξουν τη μέγιστη δυνατή σοβαρότητα, σημειώνοντας ότι η κοινωνία γύρισε την πλάτη στην τοξικότητα και στα μικροκομματικά αναχώματα.

    Υπογράμμισε επίσης ότι για πρώτη φορά οι πολίτες ψήφισαν με θετικό πρόσημο, επιδοκιμάζοντας τις πολιτικές της κυβέρνησης, καθώς και τα υψηλά ποσοστά που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία στους νέους.

    Ο κ. Κικίλιας εκτίμησε ότι στις δεύτερες εκλογές η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων θα διευρυνθεί ακόμα περισσότερο, ενώ σε ό,τι αφορά την πολιτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι συνεχίζει τη ρητορική και τις πολιτικές πρακτικές του 2014, αποδεικνύοντας πως δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν βρισκόμαστε στην ίδια εποχή.

    Τέλος, σχετικά με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι δεν είχε καθαρή θέση για το ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα, παρά το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός δεν ψηφίζει μόνο κόμματα, αλλά και πολιτικούς αρχηγούς και εν δυνάμει πρωθυπουργούς.

    «Εμείς θα θέλαμε να έχουμε μια αξιωματική αντιπολίτευση ώριμη, η οποία να ασκεί κριτική στα σοβαρά θέματα, γιατί αυτή είναι η δημοκρατία. Όχι η μικροπολιτική και τα σενάρια συνωμοσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

    Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Κικίλια

    Στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά τη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαιου, ο Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε όλους όσους τον ψήφισαν στην Α’ Αθηνών.

    Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο Instagram, ο κ. Κικίλιας έγραψε:

    «Στην κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας ο κυρίαρχος ελληνικός λαός μίλησε πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Με την ψήφο του έδωσε ισχυρή εντολή στον @kyriakos_ να οδηγήσει τη χώρα σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει με αισιοδοξία αλλά και ευθύνη ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια μιας νέας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για μια Ελλάδα της ευημερίας και της ανάπτυξης.

    Στον αγώνα που δώσαμε οι υποψήφιοι της ΝΔ σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας δεσμευτήκαμε για τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για τον αγώνα τους. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τους περισσότερους από 45.000 συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στην Α’ Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

    Αυτό αποτελεί τον μεγαλύτερό μου πλούτο και ύψιστο χρέος ώστε να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

    Δένδιας: Η ελληνική κοινωνία συντάχθηκε με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ

    Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε… success story τη Νέα Δημοκρατία που επί αρχηγίας του ενίσχυσε την εκλογική της βάση κατά 57,5%



    ΣΧΟΛΙΑ