• Πολιτική

    Βαρβιτσιώτης: Συγγνώμη για τη λανθασμένη διατύπωση για τους συλληφθέντες του Blue Horizon

    • NewsRoom
    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπουργός Ναυτιλίας

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης


    Συγγνώμη για τη λανθασμένη διατύπωσή τους σχετικά με τη δολοφονία του 36χρονου επιβάτη του Blue Horizon από μέλη του πληρώματος, ζήτησε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

    «Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου με λανθασμένη διατύπωση, ενδεχομένως κάποιοι εξέλαβαν την καταδίκη μου προς το περιστατικό και την ανάγκη διαλεύκανσής του, ως εξίσωση του θύματος με τον θύτη. Ο Αντώνης και η οικογένειά του είναι τα μεγάλα θύματα αυτής της τραγωδίας», ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του.

    Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στην τηλεόραση του Open, ανέφερε πως μαζί με την οικογένεια του θύματος θρηνούν και οι οικογένειες των συλληφθέντων μελών του πληρώματος οι οποίοι θα δουν τους δικούς τους να κατηγορούνται για τη δολοφονία. «Θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν ένα μεροκάματο, και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία», ανέφερε.

    Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποπομπή του κ. Βαρβιτσιώτη από την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως «εξισώνει τους θύτες με το θύμα».

    Διαβάστε επίσης

    Attica Group – Βαρβιτσιώτης: Αδιανόητο κάποιοι να εκμεταλλεύονται πολιτικά τη δολοφονία στο Blue Horizon

    Attica Group: Ποιος ήταν ο 36χρονος που δολοφονήθηκε στο «Blue Horizon»

    Attica Group: Ποινικές διώξεις στους συλληφθέντες για τη δολοφονία στο Blue Horizon



    ΣΧΟΛΙΑ