ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, βγήκε χθες από την εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο νοσηλείας, αφού παρουσίασε βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού επισήμανε ότι θα αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του μόνο μετά από συμβουλή των γιατρών.
«Αποφάσεις σαν αυτές λαμβάνονται από την ιατρική του ομάδα» δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ενημερώνοντας για την εξέλιξη της υγείας του πρωθυπουργού, μετά την έξοδό του χθες το βράδυ από την εντατική. Πρόσθεσε ότι παραμένει σε καλή διάθεση, ωστόσο δεν έδωσε καμία πληροφορία για το πότε θα πάρει εξιτήριο.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο Μπόρις Τζόνσον εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την φροντίδα που έλαβε από το προσωπικό του νοσοκομείου St Tomas.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ευρώπη αντιμέτωπη με την ξηρασία: Τα μεγάλα ποτάμια στερεύουν και απειλούν βιομηχανία, ενέργεια και μεταφορές
- Τρίτη νύχτα κόλασης στην Αττική: Αντιπυρικές ζώνες για να ανακοπεί το μέτωπο – Απειλούνται σπίτια σε Βίλια και Άγ. Νεκτάριο – Η εικόνα στα υπόλοιπα μέτωπα
- Απεργία των αεροσυνοδών στη WestJet του Καναδά – Χιλιάδες πτήσεις στον αέρα εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου
- Τραμπ: «Παγώνει» νέα επίθεση κατά του Ιράν μετά από έκκλησή του – Το αρνείται η Τεχεράνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.