Πολιτική

Τζανακόπουλος: «Η κ. Σπυράκη με άθλιο ύφος και ανόητη αλαζονεία νομίζει πως ασκεί αντιπολίτευση»

  • NewsRoom
Τζανακόπουλος

Δημήτρης Τζανακόπουλος, κυβερνητικός εκπρόσωπος


Σφοδρή επίθεση κατά της Μαρίας Σπυράκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή το σχόλιο της εκπροσώπου της ΝΔ για τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από το Λαύριο.

Η κ. Σπυράκη είχε διερωτηθεί ποιος εμπόδιζε τον Αλέξη Τσίπρα επί τρία χρόνια να εφαρμόσεις τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, ενώ είχε επαναλάβει πως ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρυφτεί από  τις ευθύνες για την λάθος αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, που οδήγησε στον θάνατο δεκάδων ανθρώπων.

Απαντώντας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, προχώρησε σε μια φραστική επίθεση κάνοντας λόγο για άθλιο ύφος και ανόητη αλαζονεία της κας Σπυράκη, την οποία κατηγορεί πως δεν δύναται να κατανοήσει επί της ουσίας στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

Η κα Σπυράκη νομίζει ότι με το άθλιο ύφος της και την ανόητη αλαζονεία της ασκεί αντιπολίτευση.

Είναι προφανές, όμως, ότι δεν έχει καμιά δυνατότητα να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση του διαχρονικού προβλήματος της χωροταξικής και οικιστικής αυθαιρεσίας.

Για μια ακόμη φορά συνεχίζει να καλύπτει και να προστατεύει εκείνους που επί χρόνια συναλλάσσονταν και εναλλάσσονταν σε θέσεις εξουσίας για να μπορεί σήμερα η ίδια και το κόμμα της να παίζουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Η περίοδος, όμως, της συναλλαγής, του ρουσφετιού και της εξυπηρέτησης συμφερόντων σε βάρος του ελληνικού λαού και του δημοσίου συμφέροντος έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Η αδυναμία τόσο της ίδιας, όσο και του αρχηγού της να το κατανοήσουν είναι που οδηγεί σε αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στο Μάτι: Ο Τσίπρας χτίζει άμυνες πάνω στα καμμένα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Ποιος εμπόδιζε 3 χρόνια τον Τσίπρα να προχωρήσει τα έργα που θα προστάτευαν τους πολίτες;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μανιάτης: Ο Τσίπρας «φρέναρε» τις κατεδαφίσεις το Νοέμβριο του 2015


ΣΧΟΛΙΑ