• Πολιτική

    ΝΔ: Ποιος εμπόδιζε 3 χρόνια τον Τσίπρα να προχωρήσει τα έργα που θα προστάτευαν τους πολίτες;

    • NewsRoom


    Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ, με αφορμή την τοποθέτηση του πρωθυπουργού από το Λαύριο αναφορικά με τις ευθύνες της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική, για τις οποίες έριξε την κύρια αιτία στην αυθαίρετη δόμηση.

    Σε δήλωσή της η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη, υπενθυμίζει πως ο πρωθυπουργός δεν είχε προχωρήσει στα τρία χρόνια που κυβερνά στο να εφαρμόσει τον νόμο καθώς αυτοί που αντιστάθηκαν ήταν οι ίδιοι οι υπουργοί  και η Περιφέρεια Αττικής. Παράλληλα, τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας δε θα ξεφύγει από τις ευθύνες του για την τραγωδία στο Μάτι, καθώς οι ευθύνες του αφορούν την έλλειψη προετοιμασίας, τον ανύπαρκτο συντονισμό και την τραγική διαχείριση της κρίσης.

    “Ένας θλιβερός πρωθυπουργός, που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την εγκληματική έλλειψη προετοιμασίας, τον ανύπαρκτο συντονισμό, και την τραγική διαχείριση της κρίσης στο Μάτι, εξήγγειλε σήμερα κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και τρία χρόνια. Ποιος, εκτός από τους υπουργούς του, τον εμπόδισε να εφαρμόσει τον νόμο; Ποιος εκτός από τους υπουργούς του και την περιφερειάρχη Αττικής, τον εμπόδισαν να προχωρήσει σε έργα που θα προστάτευαν τους πολίτες από φυσικές καταστροφές; Ο κ. Τσίπρας θέλει να αναλάβει, πάνω στις στάχτες, την ευθύνη για το μέλλον μας, αλλά οι Έλληνες του έχουν γυρίσει την πλάτη. Ο κ. Τσίπρας έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία, και από αυτή δεν θα ξεφύγει”, επεσήμανε, στη δήλωσή της, η κ. Σπυράκη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στο Μάτι: Ο Τσίπρας χτίζει άμυνες πάνω στα καμμένα



    ΣΧΟΛΙΑ