ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνέχεια στο θέμα της αστυνομικής βίας δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις καταγγελίες κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τριών καταλήψεων στο Κουκάκι.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να καταδικάσει το περιστατικό αστυνομικής βίας, σχετικά με την επέμβαση των ΜΑΤ στην κατοικία στο Κουκάκι και «τις χθεσινές αποκαλύψεις», όπως σημειώνει.
«Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις, τις φωτογραφίες και το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την απρόκλητη κακοποίηση του σκηνοθέτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι, θα περίμενα έστω κι ετεροχρονισμένα να βρει μια λέξη καταδίκης ο κ. Μητσοτάκης. Αντί όμως καταδίκης ή συγγνώμης, μόνο απύθμενο θράσος από τον κ. Χρυσοχοΐδη» γράφει ο Αλ. Τσίπρας.
«Το ύφος της εξουσίας προδίδει και το ήθος της διακυβέρνησης. Ντροπή…» προσθέτει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
- Η δήλωση Τραμπ για την επίθεση σε αμερικανούς στη Συρία: Θα ανταποδώσουμε
- Συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης Γαλλίας-Κύπρου θα υπογράψουν τη Δευτέρα στο Παρίσι ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Εμανουέλ Μακρόν
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα