• Πολιτική

    Τσίπρας και Πολάκης σε χαλαρή διάθεση απολαμβάνουν παρέα τον ανοιξιάτικο ήλιο της Κρήτης!

    • NewsRoom

    Από τις διακοπές του κ. Τσίπρα και του κ. Πολάκη στην Κρήτη


    Μερικές ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης  παρέα με τον… προστατευόμενο του Παύλο Πολάκη αποφάσισε να περάσει ο Αλέξης Τσίπρας. Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη της Βουλής, όπου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα κλιθούν να υπερασπιστούν τον αναπληρωτή υπουργό για την αήθη επίθεση κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου και των ΑΜΕΑ, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με τον «αψύ Σφακιανό», αποδεικνύοντας πως Τσίπρας και Πολάκης έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης.

    Από το Μεγάλο Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται μαζί με τη σύντροφό του Περιστέρα («Μπέτυ») Μπαζιάνα και τους δύο γιους του στο Ρέθυμνο, στο ξενοδοχείο ο «Πολύριζος» στο Ροδάκινο του νότιου Ρεθύμνου. Το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα, ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε παραθαλάσσια ταβέρνα της περιοχής μαζί με τον Παύλο Πολάκη, και συνέφαγαν σε χαλαρή διάθεση.

    Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το protothema.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, φορώντας βερμούδα, καπέλο και κοντομάνικο μπλουζάκι, εικονίζεται με υψωμένο το αριστερό του χέρι να κάνει νόημα σε κάποιον. Απέναντι του βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης και στα αριστερά του πρωθυπουργού κάθεται ένα άλλο πρόσωπο το οποίο δεν διακρίνεται. Πίσω από τον κ. Τσίπρα βρίσκεται ένας από τους σερβιτόρους της παραλιακής ταβέρνας, που φαίνεται σχεδόν άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη βρίσκονταν μαζί και την Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή των Σφακίων.

    Ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει για μια ακόμα φορά ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το εσωτερικό του  κόμματος πως ο αναπληρωτή υπουργός Υγείας, ο οποίος έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά και τις πράξεις του δεκάδες φορές τους πολίτες, έχει την πλήρη κάλυψή του.



    ΣΧΟΛΙΑ