• Πολιτική

  Τσακαλώτος για διαγραφή Τζουμάκα: Και θέτει εαυτόν εκτός κόμματος και παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας, δεν γίνεται

  • NewsRoom
  Ευκλείδης Τσακαλώτος

  Ευκλείδης Τσακαλώτος


  Έντονες αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει η επικείμενη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μετά τον Νίκο Φίλη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

  «Υπάρχει το “θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος”. Υπάρχει επίσης η “παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας”. Δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως τα δυο μπορούν να ισχύουν την ίδια στιγμή. Σημείο των καιρών και αυτό», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Τσακαλώτος.

  Νωρίτερα ο Νίκος Φίλης σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις ανέφερε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας».

  «Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στέφανου Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση. Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη “αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση” των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!», συμπλήρωσε.

  «Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη» κατέληξε ο κ. Φίλης.

  Διαβάστε επίσης:

  Νοσοκομείο Κορίνθoυ κατά Πολάκη: Δεν ζητείται από τους ασθενείς να φέρνουν υγειονομικό υλικό

  Μπάιντεν: Τα πρώτα φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια θα μπουν στη Γάζα εντός των επόμενων 24-48 ωρών

  Βέλγιο: Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης – Υπήρχε αίτημα από την Τυνησία για έκδοση του τρομοκράτη των Βρυξελλών από το 2022  ΣΧΟΛΙΑ