• Πολιτική

    Τρικάκια υπέρ του Κουφοντίνα έξω από το σπίτι της Σακελλαροπούλου – Ταραντίλης: Η Δημοκρατία ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται

    • NewsRoom
    Σακελλαροπούλου: Δεν χωρεί καμία υποχώρηση έναντι απαράδεκτων διεκδικήσεων και επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας

    Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος της Δημοκρατίας


    Ρίψη φειγ βολάν έξω από το σπίτι της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πραγματοποίησε ομάδα  αναρχικών, οι οποίοι ζητούσαν την ικανοποίηση των αιτημάτων του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

    Σχολιάζοντας την κίνηση των υπερασπιστών του μέλους της 17 Νοέμβρη, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας ζητώντας να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα.

    Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται».



    ΣΧΟΛΙΑ