• Πολιτική

    Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζουν τα σημειώματα που άφησε ο πατέρας (video)

    • NewsRoom
    νέα σμύρνη


    Απίστευτη τροπή πήρε η υπόθεση με την πυρκαγιά στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, αφού βρέθηκαν χειρόγραφα σημειώματα από τον πατέρα, που αυτοπυρπολήθηκε και πήρε μαζί του στο θάνατο τα δύο ανήλικα παιδιά του.

    Ο 45χρονος, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, πιθανόν να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στα σημειώματά του κατηγορεί τον πατριό της πρώην συζύγου του, με την οποία είχε χωρίσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

    Τα συγκλονιστικά σημειώματα

    «Μην βιαστείτε να με κρίνετε, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Να μάθετε για τα λάθη τους, να μάθετε την αλήθεια. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ, σας βαρέθηκα όλους. Ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ με τα παιδιά μου. Θα πάω στη Νικολούλη, να τους ξεμπροστιάσω όλους στην τηλεόραση, να μάθουν την αλήθεια», έγραψε μεταξύ άλλων ο 45χρονος άνδρας.

    Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας δεν μπορούσαν να πιστέψουν την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε δίπλα τους. Γειτόνισσα περιέγραψε στην κάμερα τη σοκαριστική στιγμή που είδε να παίρνουν τα παιδιά με το ασθενοφόρο.

    Δείτε το βίντεο:

    Μπαίνοντας στο διαμέρισμα οι πυροσβέστες βρήκαν τον πατέρα και τους δίδυμους γιους του, 8 ετών, χωρίς τις αισθήσεις τους στο χολ. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα παιδιά ξύπνησαν την ώρα που έβαλε φωτιά και προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως εκείνος είχε κλειδώσει τις πόρτες, με αποτέλεσμα τα δύο αγοράκια να βρουν μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία εξαιτίας των αναθυμιάσεων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτοκτόνησε 57χρονος άνδρας στη Νέα Σμύρνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Ισλαμικό Κράτος είναι πίσω από το μακελειό στην Αίγυπτο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε το video της ΝΔ για την ημέρα εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών



    ΣΧΟΛΙΑ