• First Top Stories

    Τραγωδία στη Γένοβα: Αυτοί είναι οι πρώτοι νεκροί – Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια

    • NewsRoom


    Σοκαρισμένη παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα την τραγωδία με την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα το μεσημέρι της Τρίτης από την οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 39 άνθρωποι.

    Τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο για την ανεύρεση επιζώντων και στη δημοσιότητα έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται τα ονόματα των πρώτων θυμάτων. Ανάμεσα στους 39 νεκρούς βρίσκεται η οικογένεια Ρομπιάνο, καθώς έχασαν τη ζωή τους ο πατέρας Ρομπέρτο, η μητέρα Ερσίλια και ο επτάχρονος γιος του Σάμουελ.

    genova-new-1
    genova-new-2

    Ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται, όπως έγινε γνωστό, και ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Αντρέα Τσερούλι, ο οποίος ήταν πατέρας ενός μικρού αγοριού. Ο άτυχος Τσερούλι πήγαινε στη δουλειά του το μοιραίο χρονικό διάστημα της κατάρρευσης της γέφυρας.

    «Εκφράζουμε τα συλληπητήριά μας στην οικογένεια του Αντρέα. Αποχαιρετούμε τον φίλο μας, τον συνάδελφό μας» έγραψε σε μήνυμά της η ομάδα Portuali Voltri στη σελίδα της στο Facebook.

    genova-new-24

    Άλλο ένα θύμα του τραγικού αυτού δυστυχήματος είναι ο 35χρονος Λουίτζι Μάτι Αλταντόνα. Τον Αλταντόνα εντόπισαν μέσα στα συντρίμμια οι διασώστες χωρίς να καταφέρουν να τον επαναφέρουν.

    genova-new-245

    Δύο από τους νεκρούς ήταν εργαζόμενοι της εταιρείας διαχείρισης αποβλήτων Ammiu και έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσαν πάνω τους τα συντρίμμια της γέφυρας ενώ εργάζονταν στο νησί Κάμπι. Η εταιρεία ανακοίνωσε το όνομα του ενός εκ των δύο, του Μίρκο Βιτσίνι.

    Ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, τέλος, ανακοίνωσε και το θάνατο ενός μικρού αγοριού άγνωστης ηλικίας, για το οποίο δεν έχει γίνει γνωστή αν μαζί του βρισκόταν και η οικογένειά του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στη Γένοβα: Κεραυνός η πιθανή αιτία κατάρρευσης της γέφυρας (pics & video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο βίντεο από τη Γένοβα: Φορτηγό σώθηκε στο χείλος του γκρεμού (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φωτογραφίες-σοκ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα – Εικόνα απόλυτης καταστροφής



    ΣΧΟΛΙΑ