ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διάσωση των εγκλωβισμένων μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα που σκόρπισε τον τρόμο στη γειτονική χώρα το πρωί της Τρίτης.
Κεραυνός η πιθανή αιτία της κατάρρευσης
Σε «κεραυνό που χτύπησε τη γέφυρα» αποδίδουν αυτόπτες μάρτυρες τη τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, όταν κατέρρευσε μεγάλο κομμάτι οδογέφυρας στη Γένοβα.
«Ήταν λίγο μετά τις 11:30, όταν είδαμε τον κεραυνό να χτυπά τη γέφυρα», είπε ο Πιέτρο Μ. στο πρακτορείο Ansa, «και είδαμε τη γέφυρα να σωριάζεται κάτω».
Δεν προκύπτει Έλληνας μεταξύ των θυμάτων σύμφωνα με την ελληνική πρεσβεία
Κανένας Έλληνας πολίτης δεν βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα και τους τραυματίες από την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι στη Γένοβα, διαβεβαιώνει η Ελληνική Πρεσβεία στη Ρώμη.
Σε ανάρτησή της στο twitter, η πρεσβεία αναφέρει ότι βρίσκεται «σε συνεχή επαφή με τις ιταλικές αρχές Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βαθιά οδύνη» για την τραγωδία στη Γένοβα εκφράζει το ελληνικό ΥΠΕΞ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες-σοκ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα – Εικόνα απόλυτης καταστροφής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φωτογραφίες-σοκ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα – Εικόνα απόλυτης καταστροφής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lizzy Champion (GSK) στο mononews: Τα εμβόλια, η επένδυση στις κλινικές μελέτες και η ζωή στην Αθήνα
- Αναλυτές για Motor Oil: Το δυνατό comeback στη διύλιση, η τιμή στόχος των €40 και το μέρισμα €1,40
- Yoda: Ακίνητα 3 δισ. ευρώ στο χαρτοφυλάκιο Παπαλέκα
- Ασφαλιστικές εισφορές: Μείωση 0,5 μονάδας από το 2027 – Το όφελος σε μισθούς και επιχειρήσεις






Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.