ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων. Ο άτυχος 48χρονος άνδρας, που ήταν στη θέση του συνεπιβάτη άφησε την τελευταία του πνοή στα Διαβατά, ενώ οι οδηγοί των οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά.
Σύμφωνα με το thestival.gr, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή. Από τη σύγκρουση το ένα από τα δύο Ι.Χ., προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης στο όχημα.
Οι οδηγοί των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο καταγγέλλει αντιπεριφερειάρχης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το συλλαλητήριο – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.