Δύο τουρκικά F-4 πέταξαν πάνω από την νησίδα Παναγιά και τις Οινούσες. Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών F-4 εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης στις 14:50 και ένα λεπτό αργότερα πέταξε πάνω από την Παναγιά και στη συνέχεια πάνω από τις Οινούσες στα 12.500 πόδια και εξήλθε του FIR Αθηνών.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 3 ημέρες που τουρκικά αεροσκάφη πετούν πάνω από την Παναγιά του νησιωτικού συμπλέγματος των Οινουσών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζόρτζια Μελόνι: Έπεσε θύμα deepfake που την δείχνουν να ποζάρει με εσώρουχα
- Νέα Υόρκη: Ο Δήμαρχος Ζόχραν Μαμντάνι φιλοξενεί δεξίωση για την Ελληνική Ανεξαρτησία
- TEN (Νίκος Τσάκος): Στις 28 Μαΐου θα δώσει μέρισμα 0,578125 δολαρίων
- Πάνω από 2,7 δισ. συναλλαγές με κάρτα μέσα σε ένα χρόνο – Πώς οι πληρωμές με IRIS έβαλαν «φρένο» στη φοροδιαφυγή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.