ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Υπάρχουν στοιχεία σοβαρά που δείχνουν εγκληματική ενέργεια για την έναρξη των πυρκαγιών, δεν ξέρω τη στόχευση . Υπάρχουν όχι απλά ενδείξεις αλλά στοιχεία σοβαρά που δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, στο αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής δεν πρέπει να πούμε τίποτα παραπάνω» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στην έκτακτη συνέντευξη τύπου.
«Προσπαθώ και για λόγους συνειδησιακούς να βρω τα λάθη, αλλά επιχειρησιακά δεν βρίσκω μεγάλα λάθη. Για λόγους συνειδησιακούς έθεσα την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό, αλλά μου είπε την «ώρα της πάλης συνεχίζουμε» και δεν την έκανε δεκτή, ανέφερε ο υπουργός.
«Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την αυτοθυσία και αυταπάρνηση πυροσβεστών αλλά και πολιτών και εθελοντών που βοήθησαν τον περιορισμό των απωλειών» τόνισε ο κ. Τόσκας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΕΤΕΟ: Περισσότερα από 140 χιλιοστά βροχής καταγράφηκαν στη Θάσο
- ΗΠΑ: Νέα δικαστική ήττα του Τραμπ για την καταμέτρηση των ψήφων στην Αλάσκα
- Νέο Ηράκλειο: Επίθεση ομάδας 40-50 ατόμων σε αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια πορείας
- Μυτιλήνη: Πυροβολισμοί κατά 39χρονου με αεροβόλο – Δύο συλλήψεις για την επίθεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.