• Πολιτική

    Το «τερμάτισε» ο Καβαδέλλας της Ένωσης Κεντρώων: Έγινε συνωμοσία παρακρατικών εναντίον μου στη ΔΕΘ

    • NewsRoom

    Ο βουλευτής ν. Αττικής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας


    Σε συνέχεια της… ήδη παραληρηματικής συμπεριφοράς του, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, αντί να δώσει εξηγήσεις για την αλαζονεία με την οποία απαίτησε να μπει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης χωρίς να πληρώσει, σήμερα στη Βουλή, προχώρησε ακόμα παιρεταίρω καταγγέλλοντας συνωμοσία!

    Ο κ. Καβαδέλλας έφτιαξε ένα σενάριο συνωμοσίας, λέγοντας ότι σκοπίμως του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ και απαγόρευσαν την είσοδό του, επειδή ο ίδιος ήθελε να καταγγείλει από τα περίπτερα της ΔΕΘ τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Ήθελα να καταγγείλω μέσα από τη ΔΕΘ το ξεπούλημα της Μακεδονίας, γι’ αυτό δεν με άφησαν να μπω. Αυτό είναι το παρακράτος», είπε.

    Και δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ζήτησε να παραιτηθεί ο διευθύνων σύμβουλος της έκθεσης, όπως επίσης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, αλλά και η υπεύθυνη που του απαγόρευσε την είσοδο.

    «Να παραιτηθεί ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Έκθεσης. Και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. Στο Μιλάνο, όταν είπα ότι είμαι βουλευτής ήθελαν να μου δώσουν μέχρι και ξεναγό. Αυτό είναι το ήθος σας και ο λαϊκισμός σας. Εγώ ζήτησα από τον Βούτση να προστατεύσει τον κοινοβουλευτισμό. Παραβίασε το Σύνταγμα η κυρία που δεν με άφησε να μπω», τόνισε ο βουλευτής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων προσβλήθηκε επειδή του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ!



    ΣΧΟΛΙΑ