• Πολιτική

    Το πολυτελές διαμέρισμα της Ράνιας Αντωνοπούλου στο Μανχάταν (pics)

    • NewsRoom
    ρανια-αντωνοπουλου

    Ράνια Αντωνοπούλου, τέως αναπληρωτής υπ. Εργασίας


    Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου στη θέση της μονίμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) με έδρα το Παρίσι. Η απόφαση ήρθε λίγους μήνες μετά την αποπομπή της και την αποκάλυψη για το ετήσιο επίδομα ενοικίου ύψους 12.000 ευρώ, που εισέπραττε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας μαζί με τον σύντροφό της Δημ. Παπαδημητρίου για την οικεία τους στο Κολωνάκι.

    Όμως, η ευνοϊκή μεταχείριση της κυβέρνησης προς το πρόσωπο της «βασίλισσας Ράνιας» φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Και αυτό γιατί, εκτός του προκλητικού νέου διορισμού της, φέρεται να έλαβε επίσης το ποσό των 13.221,06 ευρώ για την εγκατάσταση της στην «Πόλη του Φωτός».

    Το ζευγάρι πέρα από το Κολωνάκι, διαθέτει ιδιόκτητο διαμέρισμα στο Μανάχαταν, την πιο πολυτελή συνοικία της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 4ου ορόφου περίπου 110 τ.μ., στην οδό 45 Sutton Pl S, το οποίο αγόρασε το 2014 αντί του ποσού των 950.000 ευρώ.

    Το διαμέρισμα της Ράνιας Αντωνοπούλου και του συζύγου της Δημήτρη Παπαδημητρίου είναι ένα από τα συνολικά 277 που έχει το κτίριο των 20 ορόφων. Πρόκειται για έναν από τους δύο σχεδόν πανομοιότυπους πύργους διαμερισμάτων στην ανατολική πλευρά μεταξύ 54ης και 55ης οδού.

    Δείτε φωτογραφίες:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η «βασίλισσα Ράνια» (Αντωνοπούλου) μετακομίζει στο Παρίσι… Με τα έξοδα (μετακόμισης) πληρωμένα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για διορισμό Ράνιας Αντωνοπούλου: Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ράνια Αντωνοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει την άπορη «Κολωνακιώτισσα» στο Παρίσι. Με μισθό 7.500 ευρώ, 300 τμ διαμέρισμα, σοφέρ και προσωπικό σεφ



    ΣΧΟΛΙΑ