• Πολιτική

    Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο απάλλαξε τον Σ.Χάντζο για το περιστατικό ξυλοδαρμού με την Αυλωνίτου

    Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Τέλος στη δικαστική διαμάχη της βουλευτή  Ελένης Αυλωνίτου και του αθλίατρου Σταύρου Χάντζου έδωσε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, το οποίο απάλλαξε τον αθλίατρο, που κατηγορούνταν για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού, στον οποίο ενεπλάκη με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το 2012.

    Η βουλευτής παρέστη στο δικαστήριο ως πολιτικώς ενάγουσα, ωστόσο η ίδια δεν κάθισε στο εδώλιο μετά την μήνυση που έκανε σε βάρος της ο αθλίατρος λόγω βουλευτικής ασυλίας.

    Να σημειωθεί πως όταν συνέβη το περιστατικό η κυρία Αυλωνίτου ήταν τότε ερευνήτρια αντί-ντόπινγκ στο Εθνικό Κέντρο Αθλητικών και ο Στ. Χάντζος ήταν διευθυντής του κέντρου.

    Σύμφωνα με τον Σ. Χάντζο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον είχε σπρώξει έξω από το γραφείο της με τέτοια ένταση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την την ισορροπία του και να χτυπήσει στο κεφάλι.

    Τα δύο μέρη αντάλλαξαν μηνύσεις, ωστόσο η μήνυση σε βάρος της βουλευτή είχε διαβιβαστεί στη Βουλή, η οποία δεν ήρε την ασυλία της για να δικαστεί.

    Σύμφωνα με τον συνήγορο του αθλίατρου, η βουλευτής επικαλέστηκε την ασυλία της κι έτσι η υπόθεση δεν έφτασε για εκείνη ως κατηγορουμένη, ποτέ στα δικαστήρια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνω-κάτω οι ΑΝΕΛ: Η κ. Αυλωνίτου πάει να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση λέει ο Δ. Καμμένος (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυλωνίτου-Καμμένος: Κόντρα on air για τον κατώτατο μισθό (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυλωνίτου: Δεν μετανιώνω για τη δήλωσή μου. Eίμαι όμορφη και μορφωμένη (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ