• Πολιτική

    Αυλωνίτου-Καμμένος: Κόντρα on air για τον κατώτατο μισθό (video)

    • NewsRoom
    Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ελένη Αυλωνίτου και τον Δημήτρη Καμμένο στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, την ώρα που συζητούσαν για την αύξηση του κατώτατου μισθού.

    Οι δύο βουλευτές της συγκυβέρνησης διαφώνησαν έντονα για το θέμα και κάποια στιγμή η κ. Αυλωνίτου προέτρεψε τον κ. Καμμένο να πάει στη ΝΔ, ενώ αργότερα εκείνος απαίτησε να ζητήσει συγγνώμη και απείλησε με εκλογές.

    «Αυτά είναι μαθηματικά της κολύμβησης και όχι της αγοράς», είπε κάποια στιγμή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην κ. Αυλωνίτου και εκείνη του απάντησε «Αυτά τα οικονομικά που λέτε αφορούν άλλα, τη ΝΔ. Προφανώς εκεί πηγαίνετε», ενώ αργότερα τον προέτρεψε να πάει στη ΝΔ.

    Λίγο αργότερα, ο κ. Καμμένος ζήτησε τον λόγο και απαίτησε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητήσει συγγνώμη. «Αν η κ. Αυλωνίτου με διώξει, εμένα και άλλους, τότε θα φύγουμε από την κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Να ζητήσει συγγνώμη, ήταν μεγάλη προσβολή για εμένα. Θα θέσω θέμα στη συγκυβέρνηση, στον Πάνο Καμμένο. Δεν θα συνεχίσει αυτό το τρολάρισμα από συναδέλφους».

    Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν προκλήθηκε μια μίνι κυβερνητική κρίση, εκείνος απάντησε: «Τεράστια κυβερνητική κρίση. Ή θα επανορθώσει ή θα έχουμε απρόβλεπτη συνέχεια».

    Πάντως, παρότι μεσολάβησε και το διαφημιστικό διάλειμμα, τα πνεύματα δεν ηρέμησαν. Η κ. Αυλωνίτου επέμεινε στην άποψη που εξέφρασε και κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι θα έπρεπε να καταθέσει στα όργανα των δύο κομμάτων τις απόψεις του για τον κατώτατο μισθό «αλλά πάει στα τηλεοπτικά παράθυρα και αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση».

    Έπειτα από αυτό, ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε να παρέμβουν ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός των ΑΝΕΛ «γιατί αυτή η πολιτική προσβολή και η αταξία θα πρέπει να λυθεί σε υψηλό επίπεδο».

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα ακραία πρόκληση Ερντογάν: Η Σμύρνη κάηκε από Έλληνες στρατιώτες!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύκλοι Μαξίμου: Δέκα ώρες καθυστέρησε ο κ. Μητσοτάκης να βγάλει ανακοίνωση για τις συκοφαντίες των Παραπολιτικών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καταγγελία-κόλαφος από τον Ιωσήφ Λιβανό: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν μίζα 3,6 εκ. για το «Καρούζος Gate» – Απαντήσεις ζητά η ΝΔ



    ΣΧΟΛΙΑ