ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, παρέστη χθες το βράδυ στην κεντρική εκδήλωση της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ολυμπίου Διός, όπου κεντρική ομιλήτρια ήταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη, επισκέφθηκαν ταβέρνα στο Μεταξουργείο.


Πηγή φωτογραφιών: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχάροβα: Η Ρωσία θα απαντήσει αναλόγως στην απόφαση της Ελλάδας να αναπτύξει θαλάσσια μη επανδρωμένα οχήματα με την Ουκρανία
- Μαρινάκης σε Κωνσταντοπούλου: Ακούσαμε μια ομιλία για τα “άπαντα του Διαμαντή”
- Βρετανία: Η καθυστέρηση του lockdown από την κυβέρνηση Τζόνσον οδήγησε σε 23.000 επιπλέον θανάτους από Covid, αναφέρει έρευνα
- Δήμος Αθηναίων: Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός κυκλοφορίας και στάθμευσης για τα ηλεκτρικά πατίνια