• Πολιτική

    Το απίστευτο επιχείρημα του Παπαγγελόπουλου για τον Ρασπούτιν και το σεξ (video)

    • NewsRoom

    Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης


    Πνιχτά γέλια και σχόλια προκάλεσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος όταν προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσει για το ότι τα όσα καταγγέλλει εναντίον του είναι η Ελένη Ράικου είναι αναληθή.

    Ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος σε όλη την ομιλία του επανάλαβε πολλές φορές θα «αποδείξει» πως τα όσα του κατηγορούν εναντίον του είναι ψέματα, υποστήριξε πως ένα από τους λόγους που αποδεικνύουν πως δεν είναι ο Ρασπούτιν είναι πως δεν μπορεί να χρησιμοποιούσε για τον εαυτό του το συγκεκριμένο ψευδώνυμο καθώς ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για διαφορετικό λόγο και όχι για τις μηχανορραφίες του.

    «Ισχυρίζεται (η Ελένη Ράικου) ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν για ιδιότητες μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες, παρεμβάσεις, που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν, αλλά σε άλλα ιστορικά πρόσωπα» είπε ο τέως αναπληρωτής υπουργός. «Θα μπορούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου Μακιαβέλι, Μέτερνιχ. Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για κάποια φυσικά του προσόντα και για τη θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στη θέωση. Είναι άλλη μία απόδειξη ότι εγώ δεν είπα ποτέ τον εαυτό μου Ρασπούτιν»!

    Η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια, ενώ ακόμα και ο τέως πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν κατάφερε να συγκρατήσει το γέλιο του.



    ΣΧΟΛΙΑ