• Top Stories

    Την εταιρεία Arcafroz στην Τρίπολη επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας – Τι έγραψε στο twitter (pic)

    • NewsRoom

    ÔÑÉÐÏËÇ ÅÐÉÓÊÅ4ØÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÇÍ ÅÐÉ×ÅÉÑÇÓÇ ARCAFROZE (ÂÁÓÉËÇÓ ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ/ EUROKINISSI)


    Συνάντηση με τους εργαζόμενους της εταιρείας Arcafroz στην Τρίπολη είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνομιλώντας με παραγωγούς, προμηθευτές, εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης, ώστε να ενημερωθεί για την παραγωγική διαδικασία των προϊόντων αλλά και τις επενδυτικές πρωτοβουλίες της.

    Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας αγροδιατροφής και σε ανάρτηση του στο twitter, έγραψε χαρακτηριστικά:

    «Ξενάγηση στην Arcafroz και συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της επιχείρησης. Η καινοτομία στην αγροδιατροφή είναι παράγοντας που μπορεί να ωθήσει καθοριστικά την ανάπτυξη».

    Κατά την επίσκεψη, τονίστηκε η σημασία της τεχνολογικής αναβάθμισης της παραγωγής μέσα από επενδύσεις και τη συμμετοχή εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, στοχεύοντας σε υψηλή προστιθέμενη αξία για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ανταγωνιστικότητα που βασίζεται στην ποιότητα και την ένταση γνώσης.

    Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η χώρα στο πλαίσιο της συζήτησης για τον επόμενο προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να διασφαλιστούν οι κοινοτικοί πόροι για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και την Πολιτική Συνοχής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νόμος επέτρεπε σε συνοδούς υπουργών να μένουν σε 5στερα ξενοδοχεία – Το έγγραφο που αποκάλυψε το Ποτάμι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ανασχηματισμός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν-Όλα τα ονόματα. Αίνιγμα ο Παππάς



    ΣΧΟΛΙΑ