ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Καναδά Μαρκ Κάρνεϊ.
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι προοπτικές της διμερούς συνεργασίας, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ (7-8 Ιουλίου) στην Άγκυρα.
Διαβάστε επίσης:
Στενά του Ορμούζ: Συμφωνία με το Ομάν για αποναρκοθέτηση ανακοίνωσε ο Μακρόν
Ρωσία: Οι ελλείψεις καυσίμων εξαπλώνονται σε περισσότερες περιοχές – Επηρεάζεται και η Μόσχα
Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Μια νίκη και μια ήττα για τον Τραμπ – Παραμένει στη Fed η Λίζα Κουκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκοτ Μπέσεντ: Το Ιράν θα υποστεί οικονομική απομόνωση «που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος»
- Καθηλωμένα τα πλοία σε Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών ανέμων – Στις 11:00 η επανεκτίμηση της κατάστασης
- Τζέι Ντι Βανς: Πρώτος στόχος της κυβέρνησης Τραμπ να διατηρηθούν χαμηλά η τιμές καυσίμων και μετά τα πυρηνικά του Ιράν
- Ολονύχτια μάχη της πυροσβεστικής στη Χαλκιδική για να αποτραπούν μεγάλες αναζωπυρώσεις – Aπομακρύνθηκαν 481 κάτοικοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.