ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πηνελόπη του Αλέξη, πώς ο Σαμαράς… ξενύχιασε την Μέρκελ, ο Πιέρ και ο Ντόναχιου και το απίστευτο σκηνικό με Κίμπερλι και Παπασταύρου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συζήτησαν σήμερα, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, για τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream-2, ο οποίος θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Γερμανία, όπως επίσης για την διέλευση ρωσικού φυσικού αερίου μέσω της Ουκρανίας με προορισμό την Ευρώπη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης τις διενέξεις στην Ουκρανία και την Λιβύη, ενώ επισημαίνεται η ιδιαίτερη προσοχή που έδωσαν στο ζήτημα της διευθέτησης της κατάστασης στη Λιβύη. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Βλαντίμιρ Πούτιν επιβεβαίωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας να συνεχίσει να συνδράμει τις μεσολαβητικές προσπάθειες προς την κατεύθυνση της διευθέτησης (της κατάστασης στη Λιβύη) που καταβάλλονται από την πλευρά της Γερμανίας και του ΟΗΕ».
Τέλος επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου ότι η τηλεφωνική συνομιλία έγινε με πρωτοβουλία του Βερολίνου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ: Αμοιβή έως 1500€ και δωρεάν διεθνής πιστοποίηση για εργαζόμενους και ανέργους
- Οι επενδυτικοί οίκοι «σκιαγραφούν» θετικά τις ελληνικές τράπεζες το 2026
- Σέρρες: Βρέθηκε εξάρτημα αυτοκινήτου που ταιριάζει με το όχημα του 45χρονου αγνοούμενου διοικητή Πυροσβεστικής
- Αλεξανδρούπολη: Μόλις 9 κιλά ζύγιζε o 3χρονος που πέθανε από ασιτία