ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα.
Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΕΞ, ο Χακάν Φιντάν «τόνισε τη σημασία της κήρυξης πλήρους κατάπαυσης του πυρός το συντομότερο δυνατό», καθώς και της «επείγουσας παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα».
Διαβάστε επίσης
Ασαφής ξανά ο Πάουελ: «Δεν έχουμε πάρει αποφάσεις για μελλοντικές συναντήσεις, έχουμε ακόμα δρόμο»
Γιοάβ Γκάλαντ: «Η Χαμάς έχει μόνο δύο επιλογές τον θάνατο ή την παράδοση»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρέβα Μητσοτάκη: Το Νόημα της παράδοσης στο εγχείρημα Nóema
- Άγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ: Ο άνθρωπος που σφράγισε το Ιράν για πάνω από τρεις δεκαετίες
- Στοιχημάτισαν για την επίθεση στο Ιράν και έγιναν εκατομυριούχοι – «Insider» ή τύχη;
- Ακυρώνονται ασφαλιστικά συμβόλαια, αυξάνονται τα ασφάλιστρα για τα πλοία στον Περσικό Κόλπο και στα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.