ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα.
Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΕΞ, ο Χακάν Φιντάν «τόνισε τη σημασία της κήρυξης πλήρους κατάπαυσης του πυρός το συντομότερο δυνατό», καθώς και της «επείγουσας παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα».
Διαβάστε επίσης
Ασαφής ξανά ο Πάουελ: «Δεν έχουμε πάρει αποφάσεις για μελλοντικές συναντήσεις, έχουμε ακόμα δρόμο»
Γιοάβ Γκάλαντ: «Η Χαμάς έχει μόνο δύο επιλογές τον θάνατο ή την παράδοση»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όμιλος AKTOR: Προχωρά σε ΑΜΚ 650 εκατ. ευρώ και έκδοση ομολόγου 300 εκατ. ευρώ
- Attica Group: Παραιτήθηκε ο Ιωάννης Βογιατζής από μέλος του ΔΣ
- Λαγοκέφαλος: Στα 5,33 ευρώ το κιλό η επικήρυξή του από το ΥΠΑΑΤ – Τα μέτρα για τους ψαράδες
- Bally’s Intralot: H λοταρία του Οντάριο επέλεξε την INTRALOT CANADA ως τεχνολογικό πάροχο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.