ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα.
Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΕΞ, ο Χακάν Φιντάν «τόνισε τη σημασία της κήρυξης πλήρους κατάπαυσης του πυρός το συντομότερο δυνατό», καθώς και της «επείγουσας παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα».
Διαβάστε επίσης
Ασαφής ξανά ο Πάουελ: «Δεν έχουμε πάρει αποφάσεις για μελλοντικές συναντήσεις, έχουμε ακόμα δρόμο»
Γιοάβ Γκάλαντ: «Η Χαμάς έχει μόνο δύο επιλογές τον θάνατο ή την παράδοση»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 250 εκατ. ευρώ εισροές στην ΜΟΗ λόγω MSCI – Πόσες και ποιες μετοχές θα έμπαιναν στον δείκτη αν αναβαθμιζόμασταν σήμερα
- Πετρέλαιο: Πτώση άνω του 1% μετά το ψαλίδισμα της ζήτησης για το 2026 – Στα 88 δολάρια το Brent
- Έκλειψη Ηλίου: Εκατομμύρια βλέμματα στραμμένα στον ουρανό – Η Ισπανία βυθίστηκε στο σκοτάδι, εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο
- Συναγερμός για τον ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς από τους ισχυρούς ανέμου – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.