• Πολιτική

    Τηλε-κάλαντα φέτος στο Μέγαρο Μαξίμου: Μαθητές τα είπαν στον πρωθυπουργό μέσω Internet

    • NewsRoom

    Από τα περσινά κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου


    Όλα είναι διαφορετικά φέτος τα Χριστούγεννα και την σημερινή ημέρα λείπουν σε όλους μας οι φωνές των παιδιών, που κάθε χρόνο πλημμύριζαν τους δρόμους, σε πόλεις και χωριά, για να πουν τα κάλαντα.

    Την λύση και σε αυτό μπορεί, εν μέρει, να δώσει και πάλι το Διαδίκτυο, στο οποίο κατέφυγε και το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ακουστούν και φέτος οι παιδικές φωνές να τα λένε στον πρωθυπουργό.

    Παιδιά από διάφορες περιοχές της χώρας με την χρήση της τεχνολογίας έψαλαν τα κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Διαδικτυακά κάλαντα, λόγω πανδημίας, άκουσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, την Κιβωτό του Κόσμου, τους Εθελοντές Εφήβους Πρόσφυγες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παιδιά δημοτικών σχολείων και του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης.

    Μέσω Internet και στην ΝΔ

    Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα τραγούδησαν, διαδικτυακά, τα παιδιά από την κλειστή δομή της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» στην κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας.

    «Ο Καλός Ποιμήν» από το 1955 παρέχει στέγη, τροφή, εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ανήλικους και συμβάλλει στην ομαλή κοινωνική τους επανένταξη. Πρόκειται για κλειστή δομή η οποία ανήκει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 27 παιδιά ηλικίας από 4 έως 18 ετών.

    Σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, παρά την απόσταση, τα παιδιά, το προσωπικό και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος αντάλλαξαν ευχές με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργο Στεργίου, τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Μπρατάκο, τον Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, τον Εκπρόσωπο Τύπου Τάσο Γαϊτάνη, την Εκπρόσωπο Τύπου για τα Περιφερειακά ΜΜΕ Έλενα Σώκου και τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου Νίκο Ρωμανό.

    Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικτυακή συνάντηση, κάποια από τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να υπενθυμίσουν την ανάγκη διαρκούς στήριξης τόσο από την Πολιτεία όσο και από εθελοντικές οργανώσεις.

    Στελέχη της ΝΔ ακούν τα κάλαντα μέσω Διαδικτύου



    ΣΧΟΛΙΑ