• Πολιτική

    Το… unboxing του Μητσοτάκη στο TikTok

    • NewsRoom
    Απόσπασμα από βίντεο στο TiKTok με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δοκιμάζει παπούτσια με το λογότυπο της ΝΔ

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δοκιμάζει τα παπούτσια της ΝΔ


    Σε νέο TikTok, που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζει τα «νέα παπούτσια» της Νέας Δημοκρατίας, στο πρότυπο των παπουτσιών του ΠΑΣΟΚ.

    Στο βίντεο που ανέβηκε , ο πρωθυπουργός λέει «Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας», ενώ η κάμερα παρουσιάζει τα αθλητικά παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία έχουν το λογότυπο του κόμματος στο πλάι στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχει εικόνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη λέξη «ντολμαδάκια».

    Τα παπούτσια είναι, φυσικά, μπλε, ενώ στο πάνω μέρος φέρουν την ελληνική σημαία.

    Σε χιουμοριστικό ύφος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι «Θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει», πριν δείξει τον υπουργό Υγείας να λέει «τα λιγουρεύεστε;» και, αντί για βιβλία, να κρατά τα παπούτσια.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει τα παπούτσια και λέει «Πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση».

    Οι χρήστες της πλατφόρμας έσπευσαν στα σχόλια να γράψουν πόσο πάνε τα παπούτσια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ κάποιοι ψάχνουν να τα βρουν στην αγορά  αγορά ώστε να τα αγοράσουν.

    Δείτε το νέο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη:

    @kyriakosmitsotakis_Επιτέλους!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

     Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Απίθανο βίντεο στο tik tok του ⁦@kmitsotakis που έχω πάλι και την τιμητική μου! Έχει γίνει ο Νο1 tiktoker πάντως για να πουμε την αλήθεια».

    Διαβάστε επίσης:

    Το θρίλερ της MYTILINEOS, το live του mononews και ποιοι ξένοι αγόρασαν, η αποθέωση ΚΜ από 500 top, τα εύσημα στον Στάσση, γιατί ο Βακάκης έδωσε συγχαρητήρια στον ΜΥΤΙΛ και στην δικαιοσύνη ο Λ. Λαζαράκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε για ενέργεια, ΑΠΕ και πράσινη συμφωνία

    Μάκης Βορίδης για Κασσελάκη και Ανδρουλάκη: Λαϊκιστές που θέλουν να βγάλουν μεροκάματο μέχρι τις εκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ