• Top Stories

    Τι λέει ο επιχειρηματίας που πούλησε για 500 ευρώ τέσσερις ομπρέλες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

    • NewsRoom

    Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα


    Σάλο έχει προκαλέσει η προμήθεια τεσσάρων ομπρελών από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έναντι 500 ευρώ. Σχετική ερώτηση προς την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσε χθες στη Βουλή ο βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσων Φωτήλας.

    Τι λέει όμως ο επιχειρηματίας που βρέθηκε στο επίκεντρο για την αγορά αυτή; «Όλα έγιναν νόμιμα, καθώς η εταιρεία μας ασχολείται με γενικό εμπόριο και όταν είδαμε τις σχετικές αναρτήσεις στείλαμε προσφορά για να μας ανατεθούν οι προμήθειες. Έχουμε ολοκληρώσει συμφωνίες ύψους 6.800 ευρώ στη διάρκεια του 2018, πουλώντας μια σειρά προϊόντων, όπως ομπρέλες, καπάκια λεκάνης, ακόμη και πυκνωτές και ακουστικά» δήλωσε ο κ. Κουτσοθόδωρος στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm 103,6 της Θεσσαλονίκης.

    «Δεν συνηθίζει η εταιρεία μας να δίνει χαμηλές προσφορές, αλλά δεν υπάρχει καμία προσωπική σχέση με υπηρεσιακούς παράγοντες» ανέφερε ο ίδιος.

    Η αποκάλυψη για την προμήθεια προκάλεσε ερωτήματα καθώς με απλούς υπολογισμούς βγαίνει κόστος… 124 ευρώ ανά ομπρέλα!

    Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έχει ήδη έχει διαταχθεί εσωτερικός έλεγχος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παράταση ενός έτους στις συμβάσεις 3.802 εργαζομένων στον τομέα της Υγείας



    ΣΧΟΛΙΑ