• newsletter

    Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Επιβαρύνσεις «φωτιά» από εισφορά αλληλεγγύης και ενιαία κλίμακα Μπορεί κυβέρνηση και Commission να μιλούν για «σημαντική πρόοδο» στις διαπραγματεύσεις, ώστε να μη δημιουργηθεί ανησυχία και φόβος για την πορεία του ελληνικού ζητήματος, όμως οι συνομιλίες διεκόπησαν και συμφωνία πριν το Πάσχα των Καθολικών δεν προκύπτει.

    2. Τι “καίει” τους ξένους επενδυτές για τις ελληνικές τράπεζες Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης ελληνικής κυβέρνησης – “Θεσμών”, βρίσκονται οι ξένοι επενδυτές, εξαρτώντας από την αξιολόγηση τις προοπτικές εξόδου της ελληνικής Οικονομίας από την ύφεση.
    3. Παίρνουν τους πρόσφυγες από τα νησιά, έρχονται οι Τούρκοι παρατηρητές. Συνολικά 4.000 μετανάστες μεταφέρθηκαν ήδη από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα – Έξι Τούρκοι παρατηρητές αφίχθηκαν στη Χίο, 18 αναμένονται το πρωί της Δευτέρας στη Μυτιλήνη. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

    4. Γιατί οι τράπεζες θα ελέγχουν όσους ανταλλάσσουν 500αρικα ;Σε πλήρη καταγραφή των στοιχείων και των συναλλαγών όσων ανταλλάσσουν χαρτονομίσματα των 500 ευρώ υποχρεούνται να προχωρούν οι τράπεζες, διασταυρώνοντας μάλιστα τα στοιχεία για τη μετατροπή χαρτονομισμάτων με άλλες συναλλαγές του πελάτη.
    5. Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου!



    ΣΧΟΛΙΑ