ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ βρέθηκε θετική στον κορoνοϊό και το ταξίδι της στην Ελλάδα αναβάλλεται.
Επρόκειτο να έρθει αύριο, Τετάρτη, στην Ελλάδα και να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ομόλογο της Νίκο Δένδια.
Η Μπέρμποκ είχε προγραμματίσει επίσης να μεταβεί την επομένη εβδομάδα στην Άγκυρα, για να συναντηθεί με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Μετά από ένα rapid test κορονοϊού λίγο μετά την έναρξη της επίσκεψής της στο Πακιστάν, η υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock ακύρωσε όλα τα άλλα ραντεβού της».
Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εξωτερικών, Κρίστοφερ Μπέργκερ, την Τρίτη στο περιθώριο του ταξιδιού στην πακιστανική πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.
Διαβάστε επίσης
Ανναλένα Μπέρμποκ για την επίσκεψή της στην Ελλάδα: Επισκέπτομαι έναν από τους στενότερους εταίρους μας στην Ευρώπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανησυχία στην Κύπρο μετά από ανάρτηση του Μακρόν για «επιθέσεις με πολλαπλά drones και πυραύλους»
- Καρκίνος παχέος εντέρου: Γιατί αυξάνεται στα άτομα κάτω των 50;
- Anthropic: Γιατί μηνύει την κυβέρνηση Τραμπ – «Μήλον της Έριδος» η Τεχνητή Νοημοσύνη σε στρατιωτικές εφαρμογές
- Χρηματιστήριο: Ελατήριο ανόδου με την Πειραιώς +7%, πάνω από 4% τα κέρδη για Alpha, ETE, ΕΥΡΩΒ, δεύτερη μέρα ανόδου η Metlen
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.