ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ορφανός και η παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».
Η αίτηση έγινε αποδεκτή και η επανακαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 15:00.
Στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών περνά, απέναντι στον Νίκο Ταχιάο, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Με την ενσωμάτωση να έχει φτάσει αυτή την ώρα 97,68%, ο κ. Ζέρβας προηγείται του κ. Ορφανού με 510 ψήφους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποσειδώνος: 3 νεκροί από αυτοκίνητο που έπεσε στα κιγκλιδώματα και ανετράπη
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Αllwyn, ΔΑΑ, Aegean, HelleniQ Energy
- Νέος φόρος στον online τζόγο: Το σχέδιο που διχάζει την ευρωπαϊκή αγορά
- Αλέξανδρος Αργυρός (AXIA): Η είσοδος της Star Bulk στο XA συνδέει τη διεθνή δυναμική και παράδοση της ναυτιλίας μας με την ανάπτυξη της εγχώριας κεφαλαιαγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.