ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η καταμέτρηση ψηφοδελτίων στην Θεσσαλονίκη και όπως όλα δείχνουν στον δεύτερο γύρο, κόντρα στον Νίκο Ταχιάο, θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Με την καταμέτρηση να έχει φτάσει στο 97,68% το αποτέλεσμα διαμορφώνεται ως εξής:
Ταχιάος Νικόλαος 22,42%, 27.029 ψήφοι, 11 έδρες
Ζέρβας Κωνσταντίνος 14,92%, 17.983 ψήφοι, 7 έδρες
Ορφανός Γεώργιος 14,50%, 17.473 ψήφοι, 7 έδρες
Ακολουθεί η Κατερίνα Νοτοπούλου με 13,52%, 16.295 ψήφους και 7 έδρες.
Παρότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί στο 100% το εκλογικό αποτέλεσμα, είναι μάλλον σίγουρο ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας επικρατεί του Γιώργου Ορφανού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Στο «κόκκινο» έκλεισαν οι ευρωπαϊκές μετοχές μετά τις νέες απειλές Τραμπ προς το Ομάν – Απώλειες -0,38% για τον DAX
- State Department: Στήριξη στην ενεργειακή συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο μετά την παρέμβαση στο Κογκρέσο για τον Great Sea Interconnector
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η εφαρμογή Transpay για τη δημοσιοποίηση των πληρωμών αγροτικών ενισχύσεων
- Πυροσβεστική: 41 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.