ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανάρτησή του στα social media, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, απάντησε στην πρωτοφανή επίθεση κατά των ελλήνων αστυνομικών, που εξαπέλυσε ο Τομέαρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ , στη Βουλή: «Αφήνουμε το ρεσιτάλ μίσους και τοξικότητας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην κρίση των Ελλήνων», επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος του αρμόδιου Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, χαρακτηρίζει από βήματος της Βουλής τους Έλληνες Αστυνομικούς ως «βιαστές», «καουμπόηδες» και «δολοφόνους». Αφήνουμε το ρεσιτάλ μίσους και τοξικότητας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην κρίση των Ελλήνων»
Ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος του αρμόδιου Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, χαρακτηρίζει από βήματος της Βουλής τους Έλληνες Αστυνομικούς ως «βιαστές», «καουμπόηδες» και «δολοφόνους». Αφήνουμε το ρεσιτάλ μίσους και τοξικότητας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην κρίση των Ελλήνων.
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) December 17, 2022
Διαβάστε επίσης:
“Αρπάχτηκαν”Θεοδωρικάκος και Σκουρλέτης στη Βουλή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μια συναστρία δημιουργίας: Από το Αστεροσκοπείο ως την Εθνική Βιβλιοθήκη και το Πλανητάριο
- Πιερρακάκης: Επιστρέψαμε στους πολίτες 4 δισ. ευρώ μόνιμα μέτρα μέσα σε δύο χρόνια
- Μαζωνάκης: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, θα έρθω σήμερα σε επαφή με την οικογένειά του», λέει ο δικηγόρος του (video)
- Metlen: Υπέγραψε συμφωνία με την Copec για την πώληση του υβριδικού έργου Tamarico II στη Χιλή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.