Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Ο Γιώργος Παπανδρέου μου εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη στάση του ΚΙΝΑΛ (video)

  • NewsRoom
ΔΗΜΑΡ Θεοχαρόπουλος ΚΙΝΑΛ

Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ΔΗΜΑΡ,


Στην αποκάλυψη πως επικοινώνησε με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αμέσως μετά την αποπομπή του από το ΚΙΝΑΛ προχώρησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, ο πρώην πρωθυπουργός του εξέφρασε την έκπληξη και τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ. Όπως είπε ο Θ. Θεοχαρόπουλος, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε μαζί του από το εξωτερικό μόλις πληροφορήθηκε τη διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ, ενώ αναφέρθηκε στην κοινή οπτική με την οποία αντιμετωπίζουν τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε μεταξύ άλλων τους λόγους που οδηγούν το κόμμα του στην υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπογράμμισε ότι το περιεχόμενό της διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα και υπενθύμισε ότι η ανάγκη επίλυσης του «Μακεδονικού» στη βάση σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό κοινά αποδεκτής έναντι όλων συνιστούσε πάγια θέση της ανανεωτικής Αριστεράς.

Σχετικά με τη διαγραφή του, ο Θ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός σε έναν συνασπισμό δύο κομμάτων το ένα να διαγράφει το άλλο, ενώ στην ερώτηση αν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική έδρα, τόνισε: «μας έδιωξαν από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τώρα θέλουν να μας βγάλουν και εκτός Βουλής».

«Αυτό που δεν έχουν καταλάβει στο ΚΙΝΑΛ», κατέληξε ο Θ. Θεοχαρόπουλος, «είναι ότι η εκλογή μου με τη ΔΗΣΥ το 2015 εκφράζει την πολιτική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεννηματά σε Θεοχαρόπουλο: «Δεν δέχομαι ψήφους δεκανίκια στον Τσίπρα» (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση του ΚΙΝΑΛ στον Θ. Θεοχαρόπουλο: «Εμείς δεν κάνουμε παζάρια»ΣΧΟΛΙΑ