• Πολιτική

    Θα κάνω μήνυση και αγωγή στον Νίκο Παππά εάν τολμήσει να…


    **Η κυβέρνηση έχει βαλθεί να γελοιοποιήσει τη λειτουργία της. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα του εδώ «Παππάς εκεί Παππάς», Νίκου Παππά, ή κάποιου άλλου όμως η δημοπρασία των αδειών για τις τηλεοπτικές άδειες θυμίζει τις τηλεοπτικές δόξες του Big Brother. Στην ουσία είναι μια φοβική διαδικασία που προκύπτει από άτομα γαλουχημένα με θεωρίες συνωμοσίας. Δεν τα λέω εγώ αυτά, μου τα εξήγησε η Φανή, η φίλη μου η ψυχαναλύτρια. Για εμένα η Φανή έχει πει ότι έχω προβλήματα προσωπικότητας και θέλω να αποδεικνύω την υπεροχή μου μέσα από τις κατακτήσεις μου. Δεν έχει άδικο, ήμουν πάντα σε ανταγωνισμό με τους άρρενες της οικογένειας. Τέλος πάντων. 

    *Η διαδικασία δημοπρασίας γίνεται κάτω από συνθήκες δημόσιας μυστικότητας. Οι συμμετέχοντες δεν θα μπορούν να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο αλλά θα έχουν κάμερες πάνω από το κεφάλι τους. Τούτο εξασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας. Τα στελέχη της κυβέρνησης φοβούνται ότι οι υποψήφιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν λαδιά. Δεν ξέρω πόθεν προκύπτει η υποψία αλλά η Φανή μου είπε ότι οι διοργανωτές λειτουργούν βάσει ενός ψυχολογικού καθρέφτη. Νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι θα κάνουν εκείνο που οι ίδιοι θα έκαναν στην περίπτωση που ήταν υποψήφιοι.

    Παππάς

    *Οι υποψήφιοι, δηλαδή ο Αλαφούζος, ο Βαρδινογιάννης, ο Μαρινάκης και οι άλλοι θα εισέλθουν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, θα αφήσουν τα κινητά και τους υπολογιστές στην πόρτα και θα κλειδωθούν σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια. Θα έχουν μαζί τους συμβούλους και διαπραγματευτές.

    Συνολικά θα μείνουν εκεί μέσα περί τις 2 ημέρες. Αν κάποιος κουραστεί, θα κοιμηθεί σε ένα από τα 120 κρεβάτια εκστρατείας που θα προσφέρει ο ελληνικός στρατός. Αν ήμουν στη θέση τους θα έπαιρνα και καθαρό βρακί, δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει τόσες ώρες εκεί μέσα και ως γνωστόν η αδρεναλίνη ανεβάζει την όρεξη. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν πολλές γυναίκες, άντε καμιά δικηγορίνα, κανείς δεν είναι τέλειος, εγώ θα προσπαθούσα να έχω μια κατάκτηση και να παρθούμε εκεί πάνω στο ράντζο, προσεκτικά, να μην μας καταγράψουν οι κάμερες. Θεέ μου, το σκέφτομαι και μουδιάζουν τα άκρα μου, η ατμόσφαιρα θα είναι τόσο σέξι στη Γενική Γραμματεία.

    *Αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε είναι ότι δεν θα πάρει κανάλι όποιος δώσει τα πιο πολλά λεφτά. Αν ήταν έτσι, θα έγραφαν καθένας ένα νούμερο, θα το έκλειναν σε φάκελο, η επιτροπή θα άνοιγε τους φακέλους, και τέλος.

    *Το μόνο πράγμα που φοβάμαι είναι μην επεκταθεί ο έλεγχος και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, στα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες και τα περιοδικά. Θα πεθάνω αν σταματήσει να κυκλοφορεί το Marie-Claire. Στα γυναικεία περιοδικά βρίσκω όλα αυτά που θέλουν οι γυναίκες. Λατρεύω τις αναλύσεις για την ιπποτική συμπεριφορά των εραστών, για τα ζώδια και για τους πολλαπλούς οργασμούς. Διάβασα κάποτε ότι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών αυνανίζεται μετά το σεξ καθώς δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει. Έκτοτε αναλαμβάνω εγώ, ως τριβάδα. Καμία δεν φεύγει παραπονεμένη από τα χέρια μου. Αν λοιπόν ο Νίκος Παππάς τολμήσει να απαγορεύσει την κυκλοφορία του αγαπημένου μου εντύπου, θα του κάνω αγωγή και μήνυση. Θα έχω μάρτυρες κυρίες που ευτύχισαν μαζί μου.

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/pente-idisis-gia-tin-ikonomia-ke-tis-agores-pou-prepi-na-gnorizete-16/68723

     

     Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/agonia-gia-ta-kerdi-ton-trapezon-sta-200-ek-evro-2016/68715



    ΣΧΟΛΙΑ