• Πολιτική

  Τέμπη: Άγρια κόντρα Πλεύρη – Ανδρουλάκη στη Βουλή

  • NewsRoom

  Θάνος ΠΛεύρης – Νίκος Ανδρουλάκης


  Αντιπαράθεση στην Ολομέλεια της Βουλής είχαν οι Νίκος Ανδρουλάκης και Θάνος Πλεύρης ανταλλάσσοντας κατηγορίες για πολιτική τοξικότητα και πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας στα Τέμπη.

  Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρεμβαίνοντας στην συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή για κύρωση ευρωπαϊκής οδηγίας είπε απευθυνόμενος στην Ολομέλεια «θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα» ενώ υποστήριξε πως χάρη στις δικές του πρωτοβουλίες με την πρόταση δυσπιστίας και την αναφορά στον Άρειο Πάγο παραιτήθηκαν 2 υπουργοί και κινητοποιήθηκε η έρευνα της Δικαιοσύνης.

  «Προσβάλετε την δικαιοσύνη» απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ενώ σχολίασε πως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ διαγωνίζονται για το ποιος θα αποκομίσει το μεγαλύτερο πολιτικό όφελος από την εργαλειοποίηση ενός τραγικού γεγονότος.

  «Το έγκλημα των Τεμπών έχει συμβεί ένα χρόνο πριν. Ένα χρόνο πριν διοχετεύσατε ως κόμμα χαλκευμένους διαλόγους των πρωταγωνιστών της τραγωδίας σε φιλικό μέσο. Ένα χρόνο τι έκανε η δικαιοσύνη; Ενημερωθήκαμε σήμερα ότι έδωσε εντολή ο εφέτης ανακριτής να κατασχεθούν τα υλικά» επέμεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

  Διαβάστε επίσης:

  ΝΔ: Το πρόγραμμα του 15ου Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο

  Ο Σπίρτζης «αδειάζει» Ακρίτα για Μαρέβα: Εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης οι οικογένειες των πολιτικών

  Ανδρουλάκης: Πρωταγωνιστής της τοξικότητας είναι ο πρωθυπουργός  ΣΧΟΛΙΑ