ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κωνσταντίνος Αργυρός για Γκιλφόιλ: «Έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο που αγαπάει τη χωρά μου και θέλει να βοηθήσει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, την Τρίτη δέχθηκε διαδοχικά τις νέες Πρέσβεις του Βασιλείου της Νορβηγίας Harriet E. Berg, του Καναδά Sonya Thissen και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Κίμπερλι Γκίλφοιλ, οι οποίες επέδωσαν τα διαπιστευτήριά τους.
Τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα επέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (4/11) η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, αναλαμβάνοντας πλέον με κάθε επισημότητα τα νέα της καθήκοντα.

Μετά την επίδοση των διαπιστευτηρίων της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη.
Δείτε την Κίμπερλι Γκίλφοιλ στην τελετή:
Νωρίτερα είχε προηγηθεί η υποβολή διαπιστευτηρίων από τις νέες πρέσβεις του Βασιλείου της Νορβηγίας, Χάρριετ Μπεργκ και του Καναδά Σόνια Θίσσεν.
Δείτε φωτογραφίες:








Διαβάστε επίσης:
Αλεξάνδρα Νίκα-Σήλια Κριθαριώτη: Ο ξέφρενος χορός στην εκδήλωση του Αργυρού για την Κίμπερλι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Κομισιόν το σχέδιο για τον Οργανισμό – Αγωνία για τις πληρωμές στους αγρότες
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η πρέσβης φοράει Balenciaga και όλοι κοιτούν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμας: €2,5 εκ. την ημέρα θα στοιχίσει το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες – Τα χρήματα πέφτουν στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου
- Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτιαξε έπαυλη αξίας 29 εκατ. ευρώ στην Πορτογαλία!
- Ο «χάρτης» των πληρωμών και των ελαφρύνσεων το 2026 – Πότε θα δοθούν οι αυξημένες συντάξεις Ιανουαρίου