ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον αδόκητο θάνατο των δύο πυροσβεστών στο πύρινο μέτωπο του Ρεθύμνου» αναφέρει σε δήλωσή του για την τραγωδία στο Ρέθυμνο Κρήτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας.
«Έχασαν τη ζωή τους στον βωμό της επιτέλεσης της υπηρεσίας και του καθήκοντος» προσθέτει στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, στους συναδέλφους τους και σε ολόκληρη την οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος. Η απώλειά τους μας υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα που καταβάλλουν καθημερινά όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προστατεύοντας την ανθρώπινη ζωή, το φυσικό περιβάλλον και την περιουσία των πολιτών» καταλήγει ο κ. Τασούλας.
Διαβάστε επίσης:
Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου
Τουρνάς για τους θανάτους στο Ρέθυμνο: Το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί την απώλεια δύο ανθρώπων του
Νεκρός από παθολογικά αίτια ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Γυθείου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν για Κύπρο: Η Τουρκία δεν θα αφήσει ποτέ μόνους τους Τουρκοκύπριους
- Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Στα 90 εκ. ευρώ το συνολικό ποσό για το 2026 – Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
- Trump Media: Γερουσιαστές ζητούν έρευνα για την προνομιακή πρόσβαση επενδυτών στις αναρτήσεις Τραμπ
- Φάουτσι: Επικαλέστηκε την 5η Τροπολογία και αρνήθηκε να απαντήσει στη Γερουσία για την Covid-19
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.