• Πολιτική

    Ταραντίλης για επίθεση στο Αction24: Οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν

    • NewsRoom
    Χρήστος Ταραντίλης

    Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές)


    «Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

    «Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη» προσθέτει.

    ΝΔ: Ενα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας

    «Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης για την επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού. Και επισημαίνει: «Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

    Μ. Βαρβιτσιώτης: Η επίθεση δεν μπορεί ούτε να φοβίσει ούτε να φιμώσει την ενημέρωση

    Η βία δεν θα περάσει, τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Η επίθεση στο Action24 δεν μπορεί ούτε να φοβίσει ούτε να φιμώσει την ενημέρωση» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια

    «Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την « μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

    ΚΙΝΑΛ: Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα

    «Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, για την επίθεση στο Action24.



    ΣΧΟΛΙΑ