ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην υπουργού Υγείας, Δημήτρη Κρεμαστινού, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέροντας:
«Ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους. Στην μακρά διαδρομή του, ο Δωδεκανήσιος Δημήτρης Κρεμαστινός υπήρξε καθηγητής Ιατρικής, αντιπρόεδρος της Βουλής, υπουργός και βουλευτής.
» Και σε όλα τα πεδία άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην κοινωνία της αγαπημένης του Ρόδου και στο κόμμα του, το Κίνημα Αλλαγής».
Επίσης, σε μήνυμά του στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε:
«Ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους. Στην μακρά διαδρομή του, ο Δημήτρης Κρεμαστινός άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους. Στην μακρά διαδρομή του, ο Δημήτρης Κρεμαστινός άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 8, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μερτς: Η Ουκρανία θα χρειαστεί ισχυρό στρατό και εγγυήσεις ασφάλειας μετά από οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία
- AS Company: Αύξηση 31,6% στα EBITDA εννεαμήνου – Πρόταση για μέρισμα 0,057 €/μτχ. (καθαρό)
- Ακρίτας: Μεταβολές στα δικαιώματα ψήφου μετά την μετατροπή προνομούχων μετοχών σε κοινές
- Χρηματιστήριο: Η Metlen πάτησε τα 45 ευρώ, η Ιντραλότ στο +7% και το υψηλό 25 ετών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ