• Top Stories

    Δανέλλης: Έπρεπε να είχα αποχωρήσει νωρίτερα από το Ποτάμι

    • NewsRoom

    Σπύρος Δανέλλης


    Το Ποτάμι σήμερα δεν είναι το κόμμα που εγώ εκλέχτηκα το 2015, δήλωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης, συμπληρώνοντας ότι έπρεπε να αποχωρήσει από το κόμμα μετά το συνέδριο. Είπε ακόμη ότι η διαφωνία του με το κόμμα ξεκίνησε αμέσως μετά το συνέδριο και όταν ξεκίνησε συζήτηση για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

    «Το Ποτάμι αυτό δεν είναι εκείνο που εγώ εκλέχτηκα το 2015» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    Αναφερόμενος στις απειλές που δέχεται, είπε ότι «εδώ και ένα χρόνο απειλούν εμένα και την οικογένειά μου με παρόμοιου είδους μηνύματα». Συμπλήρωσε ότι είχε δημοσιοποιήσει κάποια από αυτά, μετά κλιμακώθηκαν οι επιθέσεις και μετά έγινε ρουτίνα για μένα.

    Τόνισε ότι έμαθε τηλεφωνικά από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν τι έγινε για τους πυροτεχνουργούς που πήγαν στο σπίτι του. «Η μυθοπλασία εξελίσσεται πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά για την αρχική πληροφορία που έλεγε ότι ο ίδιος ειδοποίησε τις αρχές.

    «Απαράδεκτα πράγματα για μια Δημοκρατία και μια πολιτισμένη χώρα. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες» υπογράμμισε ο κ. Δανέλλης.

    Ενημέρωσε πως την ημέρα της ψήφου εμπιστοσύνης πήγε στη ΓΑΔΑ και έδωσε τα στοιχειά που είχε στη διάθεσή του και μετά έγινε η προσαγωγή ενός άνδρα, η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προσαγωγή 40χρονου για τα απειλητικά μηνύματα σε Δανέλλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δανέλλης: Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης, γιατί χωρίς την τωρινή κυβέρνηση δεν θα υπήρχε η Συμφωνία των Πρεσπών



    ΣΧΟΛΙΑ