Τη Σύνοδο, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ελσίνκι, ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν σχολίασε το διαδίκτυο παρουσιάζοντας τον πρώτο ως μαριονέτα του δεύτερου.
Ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι δεν εμπιστεύεται όσα στοιχεία παρουσιάζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες περί την ρωσική εμπλοκή στις εκλογές του 2016, ενώ εμπιστεύεται τον Πούτιν, όταν του δηλώνει ότι δεν υπήρξε ρωσική εμπλοκή.
Τα social media γέμισαν αμέσως με memes που διακωμωδούν τη σχέση των δύο προέδρων κάνοντας σαφές ότι οι Αμερικανοί πλέον ακολουθούν τις εντολές των Ρώσων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Πούτιν κάνει δώρο στον Τραμπ την μπάλα του Μουντιάλ κι αυτός την πετάει στη Μελάνια (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γενικός ξεσηκωμός στις ΗΠΑ μετά τη στροφή Τραμπ προς τον Πούτιν
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το απίστευτο ποσό που άφησε ο Ρονάλντο για tip στην Καλαμάτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ΕΕ έτοιμη να αναστείλει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ, λόγω της νέας απειλής του Τραμπ για επιβολή δασμών
- Clawback: Αδιάλλακτος ο Ά. Γεωργιάδης – Στον «χορό των πιέσεων» η Κ. Γκίλφοϊλ
- Η απόλυτη φαντασίωση: Μπορείς να οδηγήσεις μια Safari Porsche στην Αφρική;
- Παντελής Μπουκάλας: «Αυτοθεωρούμαστε περιούσιος λαός»